Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- یکی از جذاب‌ترین ایده‌هایی که می‌توان در این روزهای کرونایی به کار بست، تماشای لایوهای اینستاگرامی در تلویزیون و کامپیوتر است. در این مطلب قصد داریم شیوه تماشای این لایوها در کامپیوتر و تلویزیون را آموزش دهیم. تماشای لایوهای اینستاگرامی یکی از جذاب‌ترین کارهایی است که خیلی از کاربران این شبکه اجتماعی انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جذابیت را می‌توانید با تماشای این لایوها در تلویزیون و کامپیوتر بیشتر کنید. در حال حاضر محتوای اینستاگرامی زیادی به صورت لایو منتشر می‌شود که برخی سرگرم‌کننده و برخی دیگر آموزشی هستند. حال اگر بتوانید این لایوها را در تلویزیون یا مانیتور ببینید، لذت بیشتری نخواهید برد؟
 
 
در این مطلب تصمیم داریم شیوه تماشای این لایوها در تلویزیون یا مانیتور را به شما آموزش دهیم. برای این کار کافی است افزونه مخصوص اینستاگرام را در مرورگر کروم خود نصب کنید. این افزونه “IG Stories for Instagram نام دارد. برای دانلود آن کافی روی کلمه «دانلود» کلیک کنید.
 
این افزونه توسط مجموعه اینستاگرام ساخته نشده و به دست یک مجموعه شخص ثالث به ثبت رسیده است ولی با این وجود، عملکرد بسیار خوب و راضی‌کننده‌ای دارد. برای دانلود آن، پس از رفتن به صفحه دانلود این برنامه، روی دکمه “Add to Chrome” کلیک کنید.  
بعد از نصب این افزونه به اینستاگرام خود در کامپیوتر بروید تا بتوانید استوری‌های اینستاگرام را بالای صفحه ببینید. اگر کسی که او را دنبال می‌کنید در حال پخش و انتشار لایو یا ویدیوی زنده باشد، استوری او زودتر از سایر استوری‌ها نمایش داده می‌شود. برای تماشای آن استوری، دقیقاً مانند گوشی عمل کنید. به بیان دیگر کافی است روی آن استوری کلیک کنید.
 
اگر تمایل دارید استوری کسانی که دنبال می‌کنید را پشت سر هم ببینید، کافی است روی پیکان‌هایی که در گوشه صفحه دیده می‌شود کلیک کنید؛ زیرا این افزونه مانند اپلیکیشن موبایلی اینستاگرام عمل نمی‌کند. اپلیکیشن اینستاگرام به صورت خودکار استوری‌های را یکی پس از دیگری به کاربر نمایش می‌دهد.
 
اگر تمایل دارید که این لایوها را در تلویزیون خود تماشا کنید، می‌توانید این کار را از طریق کروم‌کست انجام دهید. در صورتی تلویزیون اپل دارید، امکان انجام این کار با ایرپلی هم وجود دارد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: لایو اینستاگرام اپلیکیشن اینستاگرام کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.


‏Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • لیونل مسی و فرزندش متئو و تماشای دیدار میامی هیت - بوستون سلتیکس / فیلم
  • فرآیند استخراج طلا از رم های قدیمی کامپیوتر (فیلم)
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • لئو مسی مهمان ویژه NBA شد (عکس)
  • ببینید | ترس و وحشت یک گربه هنگام تماشای انیمیشن تام و جری
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی